Bouw in 10 weken samen met jouw coach aan betere organische resultaten. En nog belangrijker, jij begrijp na de Organic Accelerator hoe je deze lijn zelf doorzet!

Tijdens het 10 weken Organic Accelerator programma werk je in kleine groepjes met andere ondernemers en marketeers onder begeleiding van een specialist. Iedereen kan dit!

Na de Organic accelerator staat jouw organische fundament 100%. Pak daarna eventueel door op adverteren op Instagram, Linkedin of Google Ads door deel te nemen aan de Ads Accelerator.

Loop niet langer omzet meer mis en kies definitief voor online groei!

Na 10 weken, staan jouw organische kanalen als een huis.

Dit is waaraan we samen werken:

Week 1    Strategisch zoekwoordenplan voor jouw bedrijf.

Week 2    Doelgroep intentie en concurrentie ontdekken.

Week 3    Conversie gerichte landingspagina’s maken.

Week 4    SEO geoptimaliseerde teksten voor op de website.

Week 5    Een snellere en technisch geoptimaliseerde website.

Week 6    Backlink strategieën voor hogere autoriteit.

Week 7    Dynamische content voor meer online bereik.

Week 8    Content marketing plannen en uitrollen.

Week 9    Interne paginastructuur optimaliseren.

Week 10   Organic plan opstellen voor 3+ maanden.

Bonus    Google Analytics en rapportage laten inrichten!

Meer uitleg over de Organic Accelerator

Kijktijd 2 minuten

Informeer naar de volgende startdatum

Wat is de opzet van het programma?

 • In kleine groepjes, onder begeleiding van een coach bouw je de SEO van jouw website op en haal je meer uit je socials.
 • Twee keer per week interactieve live online sessie voor het behandelen van theorie, de weekopdracht en
  vragen
 • Je leert terwijl je optimaliseert. Je behaalt betere resultaten online terwijl je het leert. Het is
  heel praktisch.
 • Iedereen is in staat de organische te optimaliseren. Je behaalt dezelfde resultaten als een online marketing bureau
  terwijl je er van leert.
 • We geven je persoonlijke begeleiding en een kant-en-klare methode die je voor altijd blijft toepassen voor
  jouw website
 • Je komt in een selecte community met andere ondernemers en marketeers waarmee je successen en ervaringen deelt!
Plan een adviesgesprek in

Maximaal 7 plekken per keer beschikbaar

De Organic Accelerator

De Organic Accelerator is gemaakt voor mensen die geen specialist zijn. Omdat het programma plaats vind in kleine groepjes zijn er korte lijnen. Je zult zien, het is gemakkelijker dan je denkt. Aan het begin van iedere week heb je een live-meeting met de specialist en jouw groepsgenoten. Hierin leggen we een stuk theorie uit en krijg je een opdracht voor die week die je toepast op jouw website. Aan het einde van de week, komen we weer samen om de resultaten van de opdracht te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Met Marketing Madheads behoud je daarna goede resultaten!

Eenmaal als je de Organic Accelerator hebt afgerond zul je met 4 uur per maand, goede resultaten blijven boeken. Je staat er nooit alleen voor. Andere ondernemers op het forum, de live sessies, tooling die je vertelt wat je moet doen, e-learnings en onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen. Ook staat de basis van jouw website dan zo goed, dat je door kunt pakket naar bijvoorbeeld de Ads Accelerator.

Informeer naar wanneer de volgende editie start

Maximaal 7 plekken beschikbaar. Plan een afspraak voor meer informatie

Veel gestelde vragen:

Wat is jullie advies, uitbesteden, zelf doen of een Accelerator programma volgen?

Dat hangt er vanaf en het kan allemaal via het platform van Marketing Madheads. Meestal is het een goed idee om eerst een Accelerator te volgen. Hiermee bouw je de benodigde kennis op om goed te kunnen bepalen wat je zelf kunt doen en wat je uit kunt besteden. Daarnaast is het ook vaak goedkoper en effectiever omdat je dan onder begeleiding zelf verschillende richtingen kunt testen in plaats van dat je daar een online marketing bureau voor moet betalen of zelf het wiel moet uitvinden.

Heb ik tijdens de Organic Accelerator jullie platform nodig?

Ja, dat heb je inderdaad nodig. Dit zit in de prijs van het Organic Accelerator programma.

De Organic accelerator vind plaats met kleine groepjes, onder begeleiding van een specialist met twee live meetings per week. Wanneer vinden de live meetings plaats?

Dit is een beetje afhankelijk van de agenda’s van de deelnemers. Meestal vind de eerste meeting plaats in het begin van de week voor het uitleggen van theorie en de opdracht. Gedurende de week voer je de opdracht uit. Later in de week hebben we dan de tweede live meeting voor het bespreken van de opdracht en het behandelen van de vragen.

Wat als ik een keer niet bij een meeting kan zijn

Alle meetings worden opgenomen en kun je terugkijken. Mocht je achterlopen dan kunnen we je altijd even op weg helpen met één-op-één advies.

Behaal ik echt hetzelfde niveau als een online marketing bureau? Dat kan toch niet?

Jazeker, dat kan wel. We zullen een geheim verklappen. Als je een online marketing bureau inhuurt voor bijvoorbeeld 4 uur per maand, dan spenderen ze 48 uur per jaar aan jouw online marketing. Hiervan wordt het grootste gedeelte aan uitvoerende werkzaamheden besteed. In de Organic Accelerator vertelt een specialist wat je moet doen. Je kunt de uitvoerende werkzaamheden dus gemakkelijk zelf doen. Dit is vaak beter en je leert hoe het werkt.

Zit ik bij vergelijkbare bedrijven in het groepje?

We proberen verschillende typen bedrijven bij elkaar te zetten. Het is bijvoorbeeld voor een webshophouder wel fijn als er minimaal één andere webshophouder in de groep zit. Zo leer je het meeste van elkaar. Helemaal kunnen we dit niet natuurlijk niet garanderen.

Ik ben bezig met een nieuwe website of ben mijn huidige website aan het omgooien. Is het dan al handig om met de Accelerator te starten?

Dan zeker! Dit scheelt heel veel dubbel werk omdat je er dan toch al mee bezig bent. Anders loop je het risico dat je achteraf allerlei dingen opnieuw moet gaan doen.

Ik heb de komende weken geen tijd maar daarna wel. Is het mogelijk om een latere editie mee te doen?

Dat kan. Plan dan even een afspraak met ons in. We hebben namelijk bij iedere editie beperkte plaatsen en een mogelijke wachtlijst. Als je contact met ons opneemt, dan kijken we of je jouw plek al kunt reserveren voor een toekomstige versie.

Kan ik ook alleen met het platform van Marketing Madheads aan de slag?

Zeker! Dit kan ook. Houd er echter rekening mee dat je daar geen begeleiding bij krijgt. Je kunt dan alle tools gebruiken en de e-learnings in het platform volgen. Dit werkt vaak goed als jouw basiskennis op orde is, oftewel als de SEO Challenge te gemakkelijk voor je was.

De SEO Challenge heeft mij veel tijd gekost. Kost de Organic Accelerator net zo veel tijd

Nee, bij de SEO Challenge krijg je een opdracht per dag😀. In de Organic accelerator krijg je een opdracht per week die iets dieper gaat, maar waar je wel meer tijd voor hebt. Hierdoor kun je het gemakkelijk plannen.

Wat is het verschil tussen de SEO Challenge en de Organic Accelerator?

Het doel van de SEO Challenge is om kennis te maken met het hele SEO proces. In de Organic Accelerator leer je hoe je dit SEO proces uitrolt over jouw hele website. Hierdoor zet je de SEO van jouw hele website goed en krijg je SEO echt in de vingers. En daar bovenop werk je aan jouw andere organische kanalen. Het gaat dus veel verder dan SEO.

Ik vond de SEO Challenge al moeilijk. Kan ik dit wel?

Onze ervaring is dat bijna iedereen dit kan. In de Organic Accelerator krijg je goede begeleiding en werk je in kleine groepjes waardoor we je beter kunnen helpen.

Ik wil graag adverteren, kan dit ook?

Jazeker, ook daar zijn Accelerator programma’s van. Plan even een afspraak in zodat we met je mee kunnen denken of dit een logische stap is voor jouw bedrijf.

Ik wil het graag uitbesteden, kan dat ook?

Jazeker, plan dan even een afspraak in. Dan krijg we een idee waar je naar op zoek bent en dan kunnen we plan voor je maken.