Tijdelijke aanbieding tijdens trial periode

In de SEO Crash Course heb je de eerste SEO resultaten geboekt. Met deze aanbieding kies je definitief voor hogere plekken in Google. Kijk onderstaande video 👇.

Vertel mij meer!

Tijdelijke aanbieding

Kijk onderstaande video:

Dit houdt de aanbieding in:

  • Alle tooling die je in de Crash Course ervaren hebt om zelf je SEO te optimaliseren.
  • Vele Modules, e-learnings, klaslokalen en live-events over diverse onderdelen van online marketing, ontwikkeld door specialisten,  zoals je gewend bent in de Crash Course.
  • Een klaslokaal en forum waarop een actieve groep gebruikers van het platform én de specialisten van Marketing Madheads je helpen met vragen die je hebt omtrent jouw online marketing.
  • Een exclusief SEO starterspack als opvolger van de SEO Crahs Course om de voortgang die je geboekt hebt, erin te houden
  • vanaf maand twee, 18% korting zolang je het platform gebruikt direct toegevoegd op jouw factuur. Hierdoor geen €35,- per maand maar €28,70 (ex btw)
  • Op ieder moment dat je het nodig hebt de hulp of expertise inroepen van een specialist die (een deel) van je online marketing kan overnemen.
  • Live Q&A’s en webinars met de specialisten van Marketing Madheads.
  • Totale transparantie, geen verborgen kosten en als er een specialist voor je aan het werk is, kun je precies zien wat hij gedaan heeft en wanneer.
Upgrade mijn pakket!

Maandelijks opzegbaar!

Ben je bang dat het te veel tijd kost of te moeilijk is?

Wij weten uit ervaring dat het ook niet nodig is om een online marketing expert te worden of heel veel tijd aan je online marketing te besteden om goede resultaten te boeken.

Met Marketing Madheads behaal je met het hoognodige goede resultaten!

Daarom hebben we een special programma ontwikkeld waarin je met maar 4 uur per maand, goede resultaten boekt en zult blijven stijgen in Google. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen en de stapjes volgen in je planning. Je staat er nooit alleen voor. Andere ondernemers op het forum, de live sessies, de klaslokalen en tooling die je vertelt wat je moet doen, e-learnings en onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen. En de resultaten zullen je bewijzen dat ook jij dit kan!

Wat past bij mij? Ik wil even iemand spreken!

En je krijgt gelijk tips. Kost niets.

Veel gestelde vragen:

Is het echt maandelijks opzegbaar?

Jazeker, je zit nergens aan vast.

Krijg ik alles uit deze aanbieding voor een vast maandbedrag?

Jazeker, alleen het inschakelen van specialisten om werk voor je uit te voeren is optioneel. Je komt in ieder geval nooit voor onverwachte kosten te staan.

Waarom krijg ik pas de korting vanaf maand 2?

Dat is een hele stomme reden maar we krijg dit systeemtechnisch niet anders voor elkaar. Als je jouw pakket goedkeurt, dan zorgen wij dat jouw korting vanaf maand 2 automatisch op de factuur staat.

Ik ben bezig met een nieuwe website of ben mijn huidige website aan het omgooien. Is het dan al handig om een pakket te nemen?

Dan zeker! Dit scheelt heel veel dubbel werk omdat je er dan toch al mee bezig bent. Anders loop je het risico dat je achteraf allerlei dingen opnieuw moet gaan doen. Daarnaast is het ook belangrijk om te blijven volgen of jouw website stijgt of juist daalt na de wijzigingen.

Ik heb de komende weken geen tijd maar daarna wel. Is het mogelijk om het pakket dan in te laten gaan?

Zeker! Neem even contact met ons op. Dan kunnen we even kijken wat er mogelijk is.

Ik wil eerst mijn trial nog afronden. Is het mogelijk om het pakket iets later in te laten gaan?

Zeker! Neem ook dan even contact met ons op. Dan kunnen we even kijken wat er mogelijk is.

De Crash Course heeft mij veel tijd gekost. Als ik SEO zelf wil doen, kost me dit dan altijd zo veel tijd?

Nee, de Crash Course hebben we expres een beetje uitdagend gemaakt😀. Als je weet hoe het werkt, kom je met 4 uur per maand toe.

Wat zijn de modules waar jullie het steeds over hebben?

Dit zijn het opvolgplannen van de Crash Course. Hiermee kun je door pakken op de reeds opgebouwde resultaten. Je vind ze onder het menu item modules.

Kan ik SEO ook doen zonder jullie platform?

Dit kan maar dan zal het 40 uur per maand kosten in plaats van 4 uur. Het is beetje als het bouwen van een huis zonder gereedschap.

Verdien ik de €28,70 die betaal voor het platform ook terug?

Alleen aan de tijd die je bespaart, verdien je dit al dubbel en dwars terug.

Al overtuigd?

Wij kunnen het, dus jij ook!

Wil je jouw kennis of dat van je collega's vergroten op het gebied van marketing, zodat je dit in huis houdt en niet afhankelijk wordt? Ga dan het platform van Marketing Madheads gebruiken. Veel kennis, toffe lui en no nonsense.
Evert van Bergen Suit up now
Alle beste online marketing tools op één plek. Super handig. Ook de e-learnings zijn leuk en leerzaam om te doen.!
Juul Hoekstra Breakzy
Wat een sprongen hebben wij gemaakt toen we met het platform van Marketing Madheads zijn gaan werken. Keep up the good work ;)
Jerome Knoot Founder Marketing Bright
Het is een leuke club die op de scheidslijn werkt van tooling en specialisme. Voor Joolz hebben ze in meerdere landen SEA en Social ads uitgerold.
Annelot Sorel E-commerce manager Joolz

Advies nodig?