Acht plekken voor één-op-één advies met specialist

We hebben deze week 8 x 1 uur gereserveerd voor één-op-één advies met de specialist die het webinar heeft gegeven. Zet het webinar nu in de praktijk en reserveer jouw plek voor eenmalig € 89,-. Kijk onderstaande video 👇

Ja, reserveer mijn plek

8 plekken beschikbaar

Organic Accelerator Programma

Kijk onderstaande video:

Dit houdt de aanbieding in:

  • Tijdens het webinar doe je allerlei nieuwe inzichten op.
  • Vaak is het wel lastig om de algemene kennis uit het webinar toe te passen op jouw bedrijf. Daardoor verwatert het snel.
  • Daarom hebben we 8 tijdslots gereserveerd voor één-op-één advies met de specialist die het webinar gegeven heeft. Hierdoor kun je het gelijk in de praktijk toepassen en blijft het beter hangen.
  • Plan nu jouw één-op-één advies en maak deze week nog een vliegende start met een concreet actieplan.
  • Volg daarna in het platform van Marketing Madheads andere live events en e-learnings om de opgedane kennis direct toe te passen in de praktijk.
Plan een timeslot in!

Beperkt aantal beschikbaar

Reserveer nu jouw plek

Reserveer jouw plek voor eenmalig 89,- euro met de specialist van het webinar, door onderstaand formulier in te vullen.

Haal nog meer uit het webinar,
plan één-op-één advies en stel al jouw vragen!

 

Kies definitief voor betere resultaten uit online

Wil je de learnings uit het webinar omzetten naar acties? Onderneem dan actie!

Sterker nog, de meeste mensen zijn een webinar vaak al weer na een paar uur vergeten. Dat is toch jammer! Je volgt een webinar omdat een bepaald onderwerp je interesseert. Waarom lukt het dan toch vaak niet om de opgedane kennis toe te passen in de praktijk?

Om die reden hebben we een aantal tijdslots vrijgepland voor één-op-één advies met de specialist

Eén-op-één advies toegespitst op jouw situatie zorgt voor betere resultaten. Je kunt gelijk jouw vragen stellen en inzoomen op jouw situatie. Hierdoor heb je gelijk een actieplan wat je toe kan passen in de praktijk. Je zult zien, de effectiviteit van dit webinar zal drastisch toenemen!

Plan mijn adviescall

8 timeslots beschikbaar

Veel gestelde vragen:

Hoe gaat dit in zijn werk?

We hebben de komende week 8 tijdslots van een uur gereserveerd met de specialist die het webinar gegeven heeft. Als je jouw tijdslot inplant, dan koppelen we je in het platform van Marketing Madheads aan de specialist, en vanuit hier gaat het proces lopen. Je wordt dan gevraagd input op te leveren voor de specialist en we gaan jullie in contact brengen om een call te plannen.

Zit ik verder nergens aan vast?

Nee, dit is eenmalig. Mocht je de specialist daarna nog in willen zetten, dan kunnen we dit altijd voor je organiseren.

Hoe is het uur advies met de specialist opgebouwd?

Zo gauw je de input hebt opgeleverd, zal de specialist een korte analyse doen op de vraag die je beantwoordt wilt hebben. Deze analyse duurt ongeveer 20 minuten. Daarna zal de specialist een call met je plannen van ongeveer 40 minuten om te zorgen dat je met een vliegende start aan de slag gaat.

Is het bedrag van 89 euro, inclusief of exclusief BTW?

Dit bedrag is exclusief BTW.

Ik ben nog geen klant en heb geen account op het platform van Marketing Madheads, kan ik dan ook gebruik maken van de aanbieding?

Zeker! Neem even contact met ons op. Dan regelen we een trial account en dan hebben we nog wel een paar leuke dingen voor je 😉.

Ik wil de specialist later inplannen. Kan dat ook?

Ja, dat kan maar dan loop je wel het risico dat de specialist net geen tijd heeft en dat je dus een andere krijgt. Mocht je dus op korte termijn kunnen, dan is ons advies om het nu te plannen.

Verdien ik de €89,- die betaal voor de call met de specialist terug?

Wij zien dat het rendement van het webinar enorm stijgt als je daarna ook nog één-op-één advies krijgt. Hierdoor blijft de kennis echt hangen waardoor je dit op lange termijn zeker terug verdient.

Ik wil mijn online marketing uitbesteden. Kan dat ook?

Zeker, als je meer begeleiding wilt, of de specialist in wilt zetten om zaken aan uit te besteden, dan kan dat ook. Neem dan contact met ons op want dan maken we gratis en vrijblijvend een online marketing plan voor jullie.

Al overtuigd?

Wij kunnen het, dus jij ook!

Wil je jouw kennis of dat van je collega's vergroten op het gebied van marketing, zodat je dit in huis houdt en niet afhankelijk wordt? Ga dan het platform van Marketing Madheads gebruiken. Veel kennis, toffe lui en no nonsense.
Evert van Bergen Suit up now
Alle beste online marketing tools op één plek. Super handig. Ook de e-learnings zijn leuk en leerzaam om te doen.!
Juul Hoekstra Breakzy
Wat een sprongen hebben wij gemaakt toen we met het platform van Marketing Madheads zijn gaan werken. Keep up the good work ;)
Jerome Knoot Founder Marketing Bright
Het is een leuke club die op de scheidslijn werkt van tooling en specialisme. Voor Joolz hebben ze in meerdere landen SEA en Social ads uitgerold.
Annelot Sorel E-commerce manager Joolz

Advies nodig?