Kennis is altijd beschikbaar

Volg trainingen, doe mee aan webinars en ontvang tijdens live sessies de laatste trends van vakspecialisten om zelf verder te komen met jouw online groei

Webinar

Heldere instructies

De beste online marketing trainingen, wekelijkse live sessies én een ijzersterke community waar je kunt connecten met andere ondernemers. Je staat er niet alleen voor!

Makkelijk in te plannen

Op het moment dat jij het nodig hebt gemakkelijk een training of webinar volgen passend bij jouw interesse of struggle. Spreken we jou binnenkort in een live sessie?

Vanuit één omgeving

Geen ellenlange zoektocht naar de juiste kennis, gewoon een duidelijk overzicht met alle trainingen en een up to date event-kalender. Ready, set, go!

Het platform 14 dagen kosteloos proberen?

Onze beste trainingen staan al voor je klaar!

Online marketing trainingen

Om zelf de controle te nemen over jouw online marketing is kennis essentieel. Online is enorm veel kennis te vinden, maar waar moet je beginnen?


In het platform hebben we de gehele online marketing mix gebundeld in trainingen. Aan de hand van deze trainingen leer je stap voor stap aan de hand van +150 praktische video’s hoe je jouw website online naar het volgende niveau tilt. Je kiest zelf welke onderwerpen je interessant vindt en in direct toepasbare stappen kun jij op je eigen tempo aan de slag met optimaliseren.

Wat kan je leren?

Het opbouwen en online krijgen van je website

Net live met je website of is online marketing nieuw voor je? We leggen je de basisprincipes van online marketing uit, bepalen samen jouw bedrijfsdoelen en leren je hoe je from scratch jouw website organisch vindbaar maakt in Google. Geen gezever, maar met concrete tips en stappenplannen!

Je business promoten zodat klanten jou online vinden

Je website staat live, maar je krijgt geen bezoekers op je website. Of de bezoekers die je hebt, doen geen aankoop. Wat nu? Tijd om dieper in te zoomen op de behoeften van jouw doelgroep en gerichter jouw business te promoten, zodat je WEL een winstgevende website hebt.

Social Media inzetten voor online groei

Social Media is helemaal hot and happening. Je kan wel raden dat dit interessante platformen zijn om jouw potentiële klanten te bereiken. Je krijgt de beste Social Media technieken aangereikt en leert van inspirerende voorbeeld accounts. Een groter bereik via Social? Dat wordt easy voor jou!

Alle Google tools uitgelegd

Google Analytics, Tag Manager en Search Console. Wait… what? Aan de hand van praktische video’s kan jij straks alle Google tools installeren, inrichten en bedienen. We begeleiden je van A tot Z door de materie heen en alle stappen zijn direct toepasbaar.

Leerzame live events

We snappen dat je met een drukke agenda geen tijd hebt om je tot in detail te verdiepen in online marketing. Hoeft ook niet! Met de maandelijkse live events en webinars blijf jij up to date over de nieuwste trends op het gebied van allerlei online marketing onderwerpen EN krijg jij concrete tips, tricks en stappenplannen wat je direct toe kan passen. Deze sessies zorgen dat je iedere maand direct praktisch aan de slag kunt met concrete handvatten om je business te laten groeien.

Het enige wat je hoeft te doen is aanwezig zijn en laat de rest maar aan ons over!

En kan je er niet live bij zijn? Je kunt alle sessies onbeperkt en gratis terugkijken. Check de event-kalender en ontdek de sessies die passen bij jou.

Een greep uit onze live sessies

2x per maand: SEO Power Sessie

Wil je graag website feedback ontvangen? In deze krachtige sessies reviewen we live een aantal aangemelde websites op het vlak van SEO. Wat gaat er goed en waar zitten nog verbeterpunten? Hierbij komen tips, ervaringen en laatste trends aan bod. Het afgelopen jaar hebben al honderden deelnemers zo hun website beter vindbaar gemaakt in Google.

2x per maand: Live event met specialist

Zoekwoord webinars, samen SEA campagnes bouwen of organisch groeien op Instagram. Een aantal live events die de revue al zijn gepasseerd. Samen met experts kijk je naar alle ontwikkelingen binnen een bepaald vakgebied en ben jij binnen een uurtje helemaal bijgepraat!

2x per maand: Start SEO Challenge

Net nieuw in het platform en nog onbekend met SEO? Met de 10 daagse SEO challenge begeleiden we je met 30 minuten per dag door het platform en worden de belangrijkste SEO pijlers besproken. Met de bijbehorende praktijkopdrachten zet jij een goede basis neer om beter gevonden te worden in Google!

Klaslokalen en Groepen

Samen sta je sterker. Ontmoet andere ondernemers of marketeers via klaslokalen en groepen en ontvang of deel ervaringen en tips over specifieke onderwerpen.

Bezig met het schrijven van blogs? Meld je aan voor het content klaslokaal en zie direct alle relevante trainingen en ondernemers die bezig zijn met dit onderwerp!

Een inspirerende omgeving

Hulp vragen

Loop je ergens vast? Stel je vraag in het klaslokaal of help een ander op weg. Hulp is altijd dichtbij!

Netwerken

Jezelf even voorstellen is altijd leuk! Zo zie je ook welke andere ondernemers deelnemen aan een klaslokaal. Wellicht kunnen jullie iets voor elkaar betekenen!

Deel je succes

Mooie stappen gezet? Deel je behaalde successen in jouw klaslokaal en inspireer en motiveer anderen met jouw vooruitgang!

Het platform 14 dagen gratis proberen?

Onze beste trainingen staan al voor je klaar!

Wat vinden de bedrijven die met ons werken?

Het is een leuke club die op de scheidslijn werkt met tooling en specialisten. Voor Joolz hebben ze met specialisten in meerdere landen SEA en Social ads uitgerold.
Joolz E-commerce manager
Marketing Madheads heeft met hun specialisten de online campagne's uitgevoerd voor Brabant Brandbox. Wij zijn erg tevreden met de resultaten.
Farah Clark Brand Manager Provincie Brabant
Echt aan te bevelen. Voor Livis besteden we Google en Social ads uit en SEO doen we zelf met het platform. Dit is super flexibel.
Joost Harmsma E-commerce manager Livis