Specialisten zijn altijd vlakbij

Loop je even vast? Schakel gemakkelijk een freelance specialist in voor advies of voor taken die jou te veel tijd of energie kosten.

Webinar

Gecertificeerde Specialisten

In het platform staan de beste online marketing specialisten van Nederland & België voor je klaar. Flexibel op- en af te schalen afhankelijk van jouw doelstellingen.

Vast Aanspreekpunt

Je hebt één vast aanspreekpunt; de online marketing strateeg. Deze strateeg is jouw sparringpartner en vertaalt jouw doelstellingen naar het team.

Duidelijke Taal

Overzicht van de gedane werkzaamheden en toekomstige werkzaamheden van jouw team zie je in het platform. Daarnaast ontvang je relevante video-updates van de specialisten. Geen rookgordijnen dus.

Wil je zien hoe het werkt?

Dit is online marketing anno nu. Eén platform waarmee online marketing groei gemakkelijk wordt.

Even kletsen hoe dit voor jou werkt?

Altijd online marketing specialisten die passen bij jouw groei-ambities

Heb je een Google Analytics vraag? Dan schakelen we in het platform een Google Analytics specialist bij. Overweeg je advertenties op Social Media te doen? Dan haken we in het platform één van de social ads specialisten aan. Teksten nodig? Dan plug je een copywriter in.


Op elk online marketing onderdeel is hulp dichtbij. Te allen tijde aan te passen. Zo heb je een online marketing team dat altijd meebeweegt met de behoefte van jouw bedrijf.

Een vast aanspreekpunt vanuit Marketing Madheads

De online marketing strateeg is jouw vaste aanspreekpunt. Jullie bespreken doelen, acties en kansen. Jouw strateeg selecteert vervolgens de specialisten die het best passen.

Naast de bewaking van de voortgang staat jouw online marketing strateeg klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden.

Handig samenwerken in het platform

In het platform zie je te allen tijde jouw team van specialisten en wat ze doen. Heb je een inhoudelijke vraag? Stel deze dan gemakkelijk via de chat en de specialisten gaan hier mee aan de slag.


Volg de resultaten via een duidelijke rapportage en beoordeel met jouw strateeg waar kansen liggen.

Hoe het werkt?

1. Plan een korte call met ons

Plan een call met ons in zodat we helder krijgen wat jouw doelstellingen zijn.

2. Wij helpen je met een plan

Op basis van jouw input, maken we een online marketing plan dat past bij deze doelstellingen.

Even kletsen hoe dit voor jou werkt?

Wat vinden de bedrijven die met ons werken?

Het is een leuke club die op de scheidslijn werkt met tooling en specialisten. Voor Joolz hebben ze met specialisten in meerdere landen SEA en Social ads uitgerold.
Joolz E-commerce manager
Marketing Madheads heeft met hun specialisten de online campagne's uitgevoerd voor Brabant Brandbox. Wij zijn erg tevreden met de resultaten.
Farah Clark Brand Manager Provincie Brabant
Echt aan te bevelen. Voor Livis besteden we Google en Social ads uit en SEO doen we zelf met het platform. Dit is super flexibel.
Joost Harmsma E-commerce manager Livis