Ken jij ons via Lyfter?

Aangenaam! Slim dat je zelf meer uit online wil halen zodat je niet afhankelijk wordt van een marketing bureau 💪.

We hebben iets voor je

Speciaal voor relaties van Lyfter

Organic Accelerator Programma

Wij stellen ons voor:

Kijk onderstaande video

Laat jouw mooie website gemakkelijk beter scoren in Google:

  • Als je een website hebt laten maken via Lyfter, dan heb je een top website. (psssssst.. niet doorvertellen, maar ook onze website is gemaakt door Lyfter😉)
  • De volgende stap is er voor zorgen dat jouw website beter gaat scoren in Google. Dit kun je gemakkelijk zelf.
  • Vraag naar onze 10 weken SEO Accelerator programma’s waarin je in met een klein groepje onder begeleiding van specialisten met één tot twee sessies per week, de SEO voor jouw website perfect maakt in 10 weken . Meer weten? Neem contact op
  • Een exclusief 5 weken starterspack als opvolger van de SEO Challenge om de voortgang die je geboekt hebt, erin te houden
  •  Korting zolang je het platform gebruikt direct toegevoegd op jouw factuur.
  • Op ieder moment dat je het nodig hebt de hulp of expertise inroepen van een specialist die (een deel) van je online marketing kan overnemen.
  • Live Q&A’s en webinars met de specialisten van Marketing Madheads.
  • Totale transparantie, geen verborgen kosten en als er een specialist voor je aan het werk is, kun je precies zien wat hij gedaan heeft en wanneer.
Upgrade mijn pakket!

Maandelijks opzegbaar!

Haal nog meer uit het platform,
beslis binnen 48 uur!

Krijg korting en start met het 5 weken starterspack. Wil je meer begeleiding? Vraag naar het 10 weken SEO Accelerator programma.

 

Ben je bang dat het te veel tijd kost of te moeilijk is?

Geen zorgen! Probeer het zelf met de tools, e-learnings en het 5-weken starterspack. Heb je meer begeleiding nodig? Informeer dan naar het “Fast track SEO” programma waarin je onder begeleiding van specialisten, in 10 weken de SEO van jouw website tot in de perfectie neerzet.

Met Marketing Madheads behoud je daarna met het hoognodige goede resultaten!

eenmaal als je het proces in de vingers hebt zul je met maar 4 uur per maand, goede resultaten blijven boeken en zul je blijven stijgen in Google. Je staat er nooit alleen voor. Andere ondernemers op het forum, de live sessies, tooling die je vertelt wat je moet doen, e-learnings en onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen. En de resultaten zullen je bewijzen dat ook jij dit kan!

Wat past bij mij? Ik wil even iemand spreken!

En je krijgt gelijk tips. Kost niets.

Veel gestelde vragen:

Is het echt maandelijks opzegbaar?

Jazeker, in het maandabonnement zit je nergens aan vast. Als je wel zeker weet dat je het lange tijd wilt blijven gebruiken, dan kun je voor een jaarabonnement kiezen waardoor het nog voordeliger wordt.

Wat als ik jullie platform na een aantal maanden minder gebruik?

Dan kun je het abonnement flexibel naar beneden schalen naar platform only. Hierdoor blijf je wel lid van de club maar betaal je minder. Als je dan weer aan de slag gaat met SEO, schaal je het weer op.

Krijg ik alles uit deze aanbieding voor een vast maandbedrag?

Jazeker, alleen het het “10 weken SEO Accelerator programma” en de inzet van specialisten is optioneel. Je komt in ieder geval nooit voor onverwachte kosten te staan.

Waarom krijg ik pas de korting vanaf maand 2?

Dat is een hele stomme reden maar we krijg dit systeemtechnisch niet anders voor elkaar. Als je de kortingscode invoert, dan zorgen wij dat jouw korting vanaf maand 2 automatisch op de factuur staat.

Ik ben bezig met een nieuwe website of ben mijn huidige website aan het omgooien. Is het dan al handig om een pakket te nemen?

Dan zeker! Dit scheelt heel veel dubbel werk omdat je er dan toch al mee bezig bent. Anders loop je het risico dat je achteraf allerlei dingen opnieuw moet gaan doen. Daarnaast is het ook belangrijk om te blijven volgen of jouw website stijgt of juist daalt na de wijzigingen.

Ik heb de komende weken geen tijd maar daarna wel. Is het mogelijk om het pakket dan in te laten gaan?

Zeker! Neem even contact met ons op. Dan kunnen we even kijken wat er mogelijk is.

Ik wil eerst de SEO challenge nog afronden. Is het mogelijk om het pakket iets later in te laten gaan?

Zeker! Neem ook dan even contact met ons op. Dan kunnen we even kijken wat er mogelijk is.

De SEO Challenge heeft mij veel tijd gekost. Als ik SEO zelf wil doen, kost me dit dan altijd zo veel tijd?

Nee, de SEO Challenge hebben we expres een beetje uitdagend gemaakt😀. Als je weet hoe het werkt, kom je met 4 uur per maand toe.

Wat is het SEO starterspack waar jullie het steeds over hebben?

Dit is het opvolgplan van de SEO Challenge. Hiermee kun je door pakken op de reeds opgebouwde resultaten. Wil je sneller gaan, dan hebben we het “SEO Accelerator programma” van 10 weken. Hierin ga je met een klein groepje onder begeleiding van specialisten aan de slag om te zorgen dat jouw website tot in de perfectie wordt geoptimaliseerd. Vraag hier meer informatie aan.

Kan ik SEO ook doen zonder jullie platform?

Dit kan maar dan zal het 40 uur per maand kosten in plaats van 4 uur. Het is beetje als het bouwen van een huis zonder gereedschap.

Verdien ik het bedrag dat betaal voor het platform ook terug?

Alleen aan de tijd die je bespaart, verdien je dit al dubbel en dwars terug.

Al overtuigd?

Wij kunnen het, dus jij ook!

Wil je jouw kennis of dat van je collega's vergroten op het gebied van marketing, zodat je dit in huis houdt en niet afhankelijk wordt? Ga dan het platform van Marketing Madheads gebruiken. Veel kennis, toffe lui en no nonsense.
Evert van Bergen Suit up now
Alle beste online marketing tools op één plek. Super handig. Ook de e-learnings zijn leuk en leerzaam om te doen.!
Juul Hoekstra Breakzy
Wat een sprongen hebben wij gemaakt toen we met het platform van Marketing Madheads zijn gaan werken. Keep up the good work ;)
Jerome Knoot Founder Marketing Bright
Het is een leuke club die op de scheidslijn werkt van tooling en specialisme. Voor Joolz hebben ze in meerdere landen SEA en Social ads uitgerold.
Annelot Sorel E-commerce manager Joolz

Advies nodig?