Word partner!

Eén platform waarin jij als partner alle mogelijkheden hebt om de online marketing van jouw klant te managen. Met de vrijheid om zelf trial accounts aan te maken, je tarief te bepalen en jouw team samen te stellen.

Webinar

Vrijheid als marketingstrateeg

Alle vrijheid om via het platform al jouw accounts te beheren.

Altijd een vast aanspreekpunt

Je hebt één vast aanspreekpunt als sparringpartner en helpdesk.

Interessant verdien model

Als partner krijg je korting op al onze producten en diensten.

Denk mee in co-creatie

Denk mee en geef ons feedback op de producten en diensten die we ontwikkelen.

Sales- en operationele ondersteuning

Gebruik onze expertise bij onboarding en uitvoering van jouw projecten.

Netwerken bij partnerbijeenkomsten

In partnerbijeenkomsten kun je werken aan jouw online marketing skills en netwerken.

Powered by Marketing Madheads

Wil je jouw dienstverlening uitbreiden met online marketing of ben je op zoek naar een goede tooling om de online marketing resultaten van jouw klant te analyseren? Door partner te worden van Marketing Madheads heb je via ons platform alle tooling, kennis en specialisten op één plek. Dit geeft je alle vrijheid om jouw accounts zelf te beheren zonder tussenkomst van Markering Madheads. Zo kun je jouw eigen virtuele team creëren, plannen wie, wat doet en wanneer. Communiceren via een handige chat en uitgebreide rapportages uitdraaien om de resultaten van je werk te volgen. Zo beschik je over alle informatie op één plek.

Partnermanager

Iedere partner krijgt een eigen partnermanager. Deze is jouw sparringpartner en zorgt dat al je vragen met betrekking tot het platform en de functionaliteiten beantwoord worden. Ook kan deze meedenken in type abonnementen en je in contact brengen met “the best team for the job” als je wat hulp kunt gebruiken in de uitvoering.

Niet steeds het wiel opnieuw uitvinden

Marketing Madheads blijft zich ontwikkelen. We willen onze partners uitnodigen om mee te denken in deze processen en feedback te geven op de producten en diensten die we ontwikkelen. Dit om jouw klanten zo goed mogelijk van start te laten gaan. Je kunt terugvallen op onze expertise met betrekking tot het onboarden van gebruikers in het platform. Ook kunnen wij bijspringen in de uitvoering van jouw marketingstrategie. Omdat wij denken dat iedereen moet doen waar hij goed in is, organiseren we partnerbijeenkomsten waar we kennis uitwisselen, met de mogelijkheid tot netwerken.

Probeer gratis

14 dagen + gratis adviesgesprek

Gezamenlijk en interessant verdienmodel

In ons partnerprogramma zijn er twee mogelijke verdienmodellen. Deze zijn door elkaar te gebruiken.

Let op: Powered By heeft de meeste financiële voordelen, maar vergt wel veel online marketingkennis, zowel strategisch als in uitvoering! 

zoekwoordonderzoek

Platform proberen? Túúrlijk kan dat!