Geen tijd of graag de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zetten voor SEA? Een specialist uit het platform kijkt graag met je mee of doet het voor je!

marketing q&a

Een SEA specialist tot je dienst!

Het optimaliseren en bijhouden van je SEA campagnes kan een tijdrovend klusje zijn en daarnaast weet je misschien niet zo goed waar je op moet letten. Of je hebt al zelf geprobeerd, maar krijg je jouw campagnes niet rendabel. In beide gevallen kun je wel wat hulp gebruiken.

Wat kan een specialist voor je doen?

  • Een SEA-specialist uit ons platform richt jouw SEA account in of optimaliseert jouw SEA-campagnes waar nodig, jij hebt geen omkijken meer naar jouw SEA campagnes.
    Let op!
    – Mogelijk vanaf 4 uur per maand. 
  • Jij weet precies welke optimalisaties worden doorgevoerd en hoeveel tijd dat heeft gekost, totale transparantie.
  • Een specialist kijkt met een andere bril naar jouw SEA campagnes. Dit kan net het verschil maken tussen een rendabele campagne en geld verliezen. 
  • De specialist geeft je advies met betrekking tot de SEA-strategie die je kunt volgen. 
Ja! Optimaliseer mijn SEA!

Mogelijk vanaf 4 uur per maand

Stappenplan uitbesteden SEA

Stap 1; 

In een intake document geef jij onze specialist de input die hij nodig heeft om jouw SEA campagnes op te bouwen en te optimaliseren. Dit geeft aan waar de focus van de campagne moet liggen en welk budget je ter beschikking stelt. De extra tijd die de specialist hier voor nodig heeft, zitten verwerkt in de eenmalige opstartkosten. 

Stap 2; 

Jij geeft Marketing Madheads en onze specialist toegang tot jouw Google Ads account, Google Analytics en Google Tag Manager, zodat we jouw campagnes kunnen analyseren en optimaliseren. 

Stap 3;

De specialist richt jouw ads account in of optimaliseert jouw SEA campagnes waar nodig en rapporteert naar jou via video in de chat. Aan het einde van de maand geeft hij zo de meeste belangrijke richting en de focus voor de komende maand. Met jouw contactpersoon bij Marketing Madheads bespreek je of het zinvol is om nog een maand te optimaliseren om een andere strategie te kiezen met betrekking tot jouw online marketing. 

SEA uitbesteden of toch een uurtje sparren?

 

SEA Uitbesteden

356,- /vanaf
  • mogelijk vanaf vier uur
Ja, ik wil dit!

Sparren!

89,-
  • call van drie kwartier
Toch liever sparren