Geen tijd of graag de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zetten voor SEO? Onze specialist kijkt graag met je mee of doet het voor je!

Een SEO specialist tot je dienst!

SEO kan een tijdrovend klusje zijn en daarnaast heb je er wellicht geen zin in. Of je hebt al een heleboel gedaan, maar het resultaat blijft uit. In beide gevallen kun je wel wat hulp gebruiken.

Wat kan een specialist voor je doen?

 • Onze SEO-specialist optimaliseert jouw website waar nodig, jij hebt geen omkijken meer naar jouw SEO.
  Let op!
  – Dit is exclusief teksten. Wil je teksten laten maken, dan brengen we je graag in contact met een copywriter of kun je teksten bestellen via textbroker.com.
  – Mogelijk vanaf 4 uur per maand. 
 • Jij weet precies welke optimalisaties worden doorgevoerd en hoeveel tijd dat heeft gekost, totale transparantie.
 • Een specialist kijkt met een andere bril naar jouw SEO. Dit kan net het verschil maken tussen gevonden worden en op een toppositie komen te staan. 
 • De specialist geeft je advies met betrekking tot de SEO-strategie die je kunt volgen. 
Ja! Optimaliseer mijn SEO!

Mogelijk vanaf 4 uur per maand

Stappenplan SEO uitbesteden

Stap 1; 

Doormiddel van de input die je aanlevert geef jij een specialist in ons platform de input die hij nodig heeft om jouw SEO te optimaliseren. Dit bepaalt waar de focus in het SEO-traject komt te liggen en wat jij eventueel zelf nog moet doen. De specialist geeft je een indicatie van een planning wanneer hij welke optimalisaties doorvoert. 

Stap 2; 

Jij geeft onze specialist toegang tot de “achterkant” van je website om deze optimalisaties te kunnen doorvoeren, en hij gaat aan de slag met de verbeterpunten in de tool. 

Stap 3;

De specialist optimaliseert jouw website waar nodig en logt elke optimalisatie in het platform, zodat jij precies kunt zien wat er gebeurt, wanneer het gebeurd is en hoeveel tijd eraan besteed is. 

SEO uitbesteden of toch een uurtje sparren?

 

SEO Uitbesteden

356,- /vanaf
 • mogelijk vanaf vier uur
Ja, ik wil dit!

Sparren!

89,-
 • call van drie kwartier
Toch liever sparren