Loop je even vast met jouw Online Marketing of zou je graag even sparren om te kijken wat een volgende stap in jouw online marketing strategie zou kunnen zijn? Onze specialist kijkt graag met je mee!

marketing q&a

Uurtje sparren met een specialist

In online marketing zijn er veel mogelijkheden, maar welke past bij jouw bedrijf? Ben je op de goede weg of zijn er dingen die je over het hoofd ziet. Bij dit soort vragen is het fijn als er iemand met je meekijkt en je advies geeft. 

Wat kan een specialist voor je doen?

  • De specialist bepaald samen met jou een strategie voor jouw online marketing.
  • De specialist heeft je strategisch advies  en kan een planning met je maken. 
  • De specialist adviseert over wat je eventueel kan uitbesteden en wat je goed zelf kunt oppakken.

Even sparren met een specialist

Stap 1; 

We koppelen je aan een specialist voor het plannen van een telefonische afspraak of online meeting

Stap 2; 

De specialist bereidt zich voor op jouw vraag die je beantwoord wilt hebben in jouw gesprek. Hierbij doet hij een korte analyse van 30 minuten op jouw website of advertentie accounts.

 

Stap 3; 

In een call van 30 minuten kun jij daarna samen met onze specialist sparren over jouw online marketing en de mogelijke strategieën. De specialist zal zijn of haar bevindingen met je delen. Je krijgt inzichten, adviezen en tips om jouw online marketing verder te optimaliseren. Dit kan net genoeg zijn om kosten te besparen op jouw campagnes of een campagne rendabel te krijgen. 

Stap 4;

Mochten er vervolgstappen uit het gesprek naar voren komen, dan zal de specialist wanneer nodig een prijsopgave voor je maken of taken inladen zodat je weer verder kunt. 

Een uurtje sparren of toch uitbesteden?

 

Sparren!

89,-
  • call van drie kwartier
Sparren graag!

Liever uitbesteden

356,- /vanaf
  • mogelijk vanaf vier uur
Toch liever uitbesteden