Goede teksten vergroten de kans op conversie. Weet je niet waar te beginnen, of heb je er geen zin in? Een specialist uit ons platform schrijft ze graag voor je!

Trust Flow

Laat je conversie stijgen met goede teksten

Goede teksten geschreven voor jouw doelgroep zorgen voor een hoger conversiepercentage. Daarnaast zijn teksten uitermate belangrijk om beter gevonden te worden in Google. Goede teksten schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Onze specialisten kunnen dit echter wel. Zij weten precies hoe ze jouw doelgroep kunnen overhalen om jouw product of dienst te kopen of contact met je op te nemen.

Wat houdt het aankopen van een tekst in?

  • Een specialist uit ons platform zorgt schrijft  teksten voor jouw website. 
  • De specialist houdt hierbij rekening met de zoekwoorden waarmee je gevonden wilt worden. 

 

 Stappenplan teksten

Voor we aan de slag kunnen; 

Het is belangrijk dat we weten wat voor website je hebt, zodat we kunnen bepalen welke ’tone of voice’ bij jouw website pas. We willen je vragen een korte online vragenlijst in te vullen voor we aan de slag gaan. Deze vragenlijst kost je hooguit 5 minuten van je tijd maar is essentieel om de juiste teksten aan te kunnen leveren. 

Stap 1; 

Jij geeft ons toestemming tot het aanvragen van teksten voor jouw website.

Stap 2; 

Onze specialist gaat voor je aan de slag en schrijft de teksten die jij nodig hebt. Hij houdt daarbij rekening met de antwoorden uit de vragenlijst en jouw zoekwoorden. 

Stap 3;

Wanneer onze specialist klaar is, zal hij de teksten via de chat aanleveren, deze dien je zelf nog op jouw website te zetten. 

 

Teksten

65,- /per 500 woorden
  • Teksten die wel converteren!
Ja, ik wil dit!