Begint met een goed zoekwoordplan! Laat ons je zoekwoordplan maken en ga direct goed van start.

Webinar

Kickstart zoekwoorden

Succes in Google begint met een goed zoekwoordonderzoek. Het kan best lastig zijn om goede zoekwoorden te kiezen waarmee mensen jouw website kunnen vinden. Laat ons het voor je doen en start direct goed met het optimaliseren van jouw website!

Wat houdt een Zoekwoorden Kickstart in?

  • Een specialist in het platform doet het zoekwoordonderzoek voor je. Hij of zijn kijkt daarbij onder andere naar je doelgroep, product en/of dienst, concurrenten en de woorden waarop je nu al scoort. 
  • Wij vullen de ranktracker  (op jouw account in ons platform) met het zoekwoordplan dat past bij jouw website en informeren je van de keuzen.
  • Je krijgt direct toepasbare optimalisaties die je kunt doorvoeren in jouw website om je vindbaarheid in Google te verbeteren.

Zoekwoord Kickstarter Stappenplan

Stap 1; 

Wij maken een eerste versie van je zoekwoordplan. Deze zetten we in een werkdocument. Het advies voor bijbehorende landingspagina’s krijg je van ons via de video de chat in het platform.  

Stap 2; 

Jij geeft schriftelijk in het werkdocument feedback op de zoekwoorden. Je maakt eventueel nieuwe landingspagina’s aan op jouw website.

Stap 3;

Wij verfijnen het zoekwoordplan en verwerken hierin jouw feedback. Het definitieve zoekwoordplan zet je zelf in jouw ranktracker. 

Stap 4;

Jij koppelt het zoekwoordplan aan de bestaande pagina’s van jouw website.

Stap 5;

Zoekwoorden die gekoppeld moeten worden aan een pagina die nog ontwikkeld moet worden, kun je later koppelen wanneer de pagina live is. 

Stap 6; 

Jij gaat aan de slag met de optimalisaties die het platform je aanreikt. Of laat het een specialist voor je doen (vraag hier naar de mogelijkheden)

Bekijk hieronder de mogelijkheden en kies het plan dat het beste past bij jou bedrijf!

 

Sprout

89,- eenmalig
  • 01 tot 20 zoekwoorden
Maak mijn zoekwoordplan!

Nurture

189,- eenmalig
  • 21 tot 50 zoekwoorden
Maak mijn zoekwoordplan!

Growing

289,- eenmalig
  • 51 tot 150 zoekwoorden
Maak mijn zoekwoordplan!

Pollination

389,- eenmalig
  • 151 tot 250 zoekwoorden
Maak mijn zoekwoordplan!