10 weken Online Organic Accelerator

De perfecte opvolger van de SEO Challenge. Zet jouw bedrijf in de steigers voor een boost in online groei. SEO, Social organisch en Google Analytics👇

Bekijk de video!

Iedereen kan dit

Organic Accelerator Programma

Kijk onderstaande video:

(Belangrijk)

Na 10 weken, staat jouw organische basis als een huis.
Dit is wat je krijgt:

Week 1    Strategisch zoekwoordplan van +100 zoekwoorden.

Week 2    Jouw zoekwoordplan uitgewerkt in pagina’s & uitleg Google Search Console

Week 3    Conversie gerichte landingspagina’s structuur & 5-10 SEO teksten

Week 4    Een snellere geoptimaliseerde website voor techniek & content.

Week 5    Hogere autoriteit met goede interne & externe linkstructuur

Week 6    Een content strategie met 20-30 onderwerpen waar je klanten mee bereikt.

Week 7    12 social media posts per 4 weken zonder dat je er naar hoeft te kijken.

Week 8    Jouw data ingericht en data kunnen interpreteren via Google Analytics.

Week 9    3 maanden SEO / content marketing planning maken.

Week 10   Recap, werken aan de hand van het platform en afsluiting accelerator.

Bonus Week Terugkom week ‘Online Groei’.

Plan een call in

Kleine groepjes, begeleiding specialist,
2 live meetings per week

De volgende editie start zo gauw een groep hebben

Maximaal 5 plekken beschikbaar. Neem voor het einde van de Challenge contact op en krijg voorrang

De SEO Accelerator

De Organic Accelerator is gemaakt voor mensen die geen specialist zijn, maar die wel willen werken aan online groei. De Accelerator behandelt SEO, Social organisch en Google Analytics. Een specialist richt Google Analytics voor je in, zodat alles goed doorgemeten wordt. Omdat het programma plaats vind in kleine groepjes kunnen we het gemakkelijk aanpassen aan jouw tempo. Je zult zien, het is gemakkelijker dan je denkt. Aan het begin van iedere week heb je een live-meeting met de specialist en jouw groepsgenoten. Hierin leggen we een stuk theorie uit en krijg je een opdracht voor die week die je toepast en uitwerkt. Aan het einde van de week, komen we weer samen om de resultaten van de opdracht te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Met Marketing Madheads behoud je daarna goede resultaten!

Eenmaal als je de Organic Accelerator hebt afgerond, zal je meer bezoekers hebben op jouw website en social media. Na de Accelerator, houd je dit gemakkelijk bij. Je staat er namelijk nooit alleen voor. Andere ondernemers op het forum, de live sessies, tooling die je vertelt wat je moet doen, e-learnings en onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen. Ook staat de basis van jouw website en social media dan zo goed, dat je met een gerust gevoel meer bezoekers naar jouw website kunt trekken met Google- of Social ads.

Loop geen omzet meer mis en kies definitief voor online groei

Plan een adviesgesprek

En je krijgt gelijk tips. Kost niets.

Veel gestelde vragen:

Wat is jullie advies, uitbesteden, zelf doen of een Accelerator programma volgen?

Dat hangt er vanaf en het kan allemaal via het platform van Marketing Madheads. Meestal is het een goed idee om eerst een Accelerator te volgen. Hiermee bouw je de benodigde kennis op om goed te kunnen bepalen wat je zelf kunt doen en wat je uit kunt besteden. Daarnaast is het ook vaak goedkoper en effectiever omdat je dan onder begeleiding zelf verschillende richtingen kunt testen in plaats van dat je daar een online marketing bureau voor moet betalen of zelf het wiel moet uitvinden.

Heb ik tijdens de Organic Accelerator jullie platform nodig?

Ja, dat heb je inderdaad nodig. Dit zit in de prijs van het Accelerator programma.

De Organic accelerator vind plaats met kleine groepjes, onder begeleiding van een specialist met twee live meetings per week. Wanneer vinden de live meetings plaats?

Dit is een beetje afhankelijk van de agenda’s van de deelnemers. Meestal vind de eerste meeting plaats in het begin van de week voor het uitleggen van theorie en de opdracht. Gedurende de week voer je de opdracht uit. Later in de week hebben we dan de tweede live meeting voor het bespreken van de opdracht en het behandelen van de vragen.

Wat als ik een keer niet bij een meeting kan zijn

Alle meetings worden opgenomen en kun je terugkijken. Mocht je achterlopen dan kunnen we je altijd even op weg helpen met één-op-één advies.

Behaal ik echt hetzelfde niveau als een online marketing bureau? Dat kan toch niet?

Jazeker, dat kan wel. We zullen een geheim verklappen. Als je een online marketing bureau inhuurt voor bijvoorbeeld 4 uur per maand, dan spenderen ze 48 uur per jaar aan jouw online marketing. Hiervan wordt het grootste gedeelte aan uitvoerende werkzaamheden besteed. In de Organic Accelerator vertelt een specialist wat je moet doen waardoor je de hele online basis van jouw bedrijf neerzet. Je kunt de uitvoerende werkzaamheden dus gemakkelijk zelf doen. Dit is vaak beter en je leert hoe het werkt.

Zit ik bij vergelijkbare bedrijven in het groepje?

We proberen verschillende typen bedrijven bij elkaar te zetten. Het is bijvoorbeeld voor een webshophouder wel fijn als er minimaal één andere webshophouder in de groep zit. Zo leer je het meeste van elkaar. Helemaal kunnen we dit niet natuurlijk niet garanderen.

Ik ben bezig met een nieuwe website of ben mijn huidige website aan het omgooien. Is het dan al handig om met de Accelerator te starten?

Dan zeker! Dit scheelt heel veel dubbel werk omdat je er dan toch al mee bezig bent. Anders loop je het risico dat je achteraf allerlei dingen opnieuw moet gaan doen.

Ik heb de komende weken geen tijd maar daarna wel. Is het mogelijk om een latere editie mee te doen?

Dat kan. Plan dan even een afspraak met ons in. We hebben namelijk bij iedere editie beperkte plaatsen en een mogelijke wachtlijst. Als je contact met ons opneemt, dan kijken we of je jouw plek al kunt reserveren voor een toekomstige versie.

Kan ik ook alleen met het platform van Marketing Madheads aan de slag?

Zeker! Dit kan ook. Houd er echter rekening mee dat je daar geen begeleiding bij krijgt. Je kunt dan alle tools gebruiken en de e-learnings in het platform volgen. Dit werkt vaak goed als jouw basiskennis op orde is, oftewel als de SEO Challenge te gemakkelijk voor je was.

De SEO Challenge heeft mij veel tijd gekost. Kost de Organic Accelerator net zo veel tijd

Nee, bij de SEO Challenge krijg je een opdracht per dag😀. In de Organic accelerator krijg je een opdracht per week die iets dieper gaat, maar waar je wel meer tijd voor hebt. Hierdoor kun je het gemakkelijk plannen.

Wat is het verschil tussen de SEO Challenge en de Organic Accelerator?

Het doel van de SEO Challenge is om kennis te maken met het hele SEO proces. In de SEO Accelerator leer je hoe je dit SEO proces uitrolt over jouw hele website. Daarnaast zet je een content marketing strategie neer voor Social Media en wordt jouw Google Analytics ingericht door een specialist zodat je alles kan meten. Hierdoor zet je de online basis van jouw bedrijf zo goed dat je meer klanten naar jouw website en social media gaat trekken en dat je door kunt pakken naar bijvoorbeeld Google Ads en Social Ads.

Ik vond de SEO Challenge al moeilijk. Kan ik dit wel?

Onze ervaring is dat bijna iedereen dit kan. In de Organic Accelerator krijg je goede begeleiding en werk je in kleine groepjes waardoor we je beter kunnen helpen.

Ik wil graag adverteren, kan dit ook?

Jazeker, ook daar zijn Accelerator programma’s van. Plan even een afspraak in zodat we met je mee kunnen denken of dit een logische stap is voor jouw bedrijf.

Ik wil het graag uitbesteden, kan dat ook?

Jazeker, plan dan even een afspraak in. Dan krijg we een idee waar je naar op zoek bent en dan kunnen we plan voor je maken.

Wij kunnen het, dus jij ook!

Wil je jouw kennis of dat van je collega's vergroten op het gebied van marketing, zodat je dit in huis houdt en niet afhankelijk wordt? Ga dan het platform van Marketing Madheads gebruiken. Veel kennis, toffe lui en no nonsense.
Evert van Bergen Suit up now
Alle beste online marketing tools op één plek. Super handig. Ook de e-learnings zijn leuk en leerzaam om te doen.!
Juul Hoekstra Breakzy
Wat een sprongen hebben wij gemaakt toen we met het platform van Marketing Madheads zijn gaan werken. Keep up the good work ;)
Jerome Knoot Founder Marketing Bright
Het is een leuke club die op de scheidslijn werkt van tooling en specialisme. Voor Joolz hebben ze in meerdere landen SEA en Social ads uitgerold.
Annelot Sorel E-commerce manager Joolz

Al overtuigd?

Wat krijg ik als ik alleen het platform zou gebruiken:

  • Alle tooling die je in de SEO challenge ervaren hebt om zelf je SEO te optimaliseren. Gebruik je de SEO tool even wat minder schakel dan terug naar het platform only pakket. Op- en neer zo vaak als je wilt.
  • Modules en e-learnings over diverse onderdelen van online marketing, ontwikkeld door specialisten.
  • Een 5 weken starterspack met een stuk herhaling vanuit de SEO Challenge om de voortgang erin te houden
  • Optioneel hulp of expertise inroepen van een specialist die (een deel) van je online marketing kan overnemen of je op weg kan helpen.
  • Webinars met de specialisten van Marketing Madheads.
  • Totale transparantie, geen verborgen kosten en als er een specialist voor je aan het werk is, kun je precies zien wat hij gedaan heeft en wanneer.
Upgrade mijn pakket!

Maandelijks opzegbaar!

Advies nodig?