Durf jij de challenge aan?

Ik ben Wouter, 10+ jaar SEO specialist en eigenaar van Marketing Madheads.
Dagelijks leer ik bedrijven hoe ze hoger komen in Google, aan de hand van 8 efficiënte en eenvoudige stappen.
Tijdens de gratis 10 dagen challenge neem ik je mee naar hogere posities in Google en ontrafel ik de SEO geheimen voor je – ik weet zeker dat ik je kan helpen!

Ja, ik doe mee!

Nog een paar plekken beschikbaar

Start challenge: 15 maart 2021

Wat ga je in 10 dagen bereiken?

  • Met max. 30 minuten per dag word je na 10 dagen beter gevonden in Google
  • Iedereen is in staat SEO te optimaliseren, daar heb jij geen online marketing bureau voor nodig!
  • We geven je een kant-en-klare methode mee die je vervolgens toe kan passen op de rest van je website
Aanmelden SEO challenge

Helemaal gratis en super leuk

Web directories

Schrijf je hier in voor de 10 daagse SEO challenge. Wij dagen jou uit!

 

Leer in 10 dagen hoe jij jouw website optimaliseert om beter gevonden te worden in Google!

Wij zijn Marketing Madheads en wij helpen al 4 jaar lang verschillende bedrijven om zelf de leiding te nemen over hun eigen online marketing werkzaamheden. Sinds 2017 hebben wij al 1000 bedrijven hiermee op weg geholpen!

 

In deze 4 jaar tijd hebben we als team zoveel kennis en ervaring opgedaan, dat we hebben besloten om deze kennis te bundelen in een SEO challenge. In deze challenge willen we deelnemers uitdagen om 10 dagen lang elke dag bezig te zijn met de online marketing van hun website om uiteindelijk beter gevonden te worden in Google.

 

En, durf jij het aan? Schrijf jezelf dan in voor de SEO challenge, waarin je aan de hand van een duidelijk takenpakket en 30 minuten per dag eindelijk eens kunt beginnen met het optimaliseren van je website. Het is tijd om die topposities te halen in Google!

 

De challenge start op 15 maart 2021. Schrijf je in!

Dit zeggen de SEO challenge deelnemers

Bij Marketing Madheads de 10-dagen SEO-challenge gedaan. Ondanks dat ik al eerder aardig met SEO bezig ben geweest toch weer nieuwe zaken geleerd. Bovendien steekt de tool die Marketing Madheads heeft met kop en schouders uit boven alles wat ik eerder heb gezien.
Richard Scouting Tono
De dienst die Marketing Madheads biedt is een unieke in zijn soort: alles wat je wilt meten in het kader van de SEO van je website, kan je binnen hun Platform vinden. Heel fijn en compleet! Ik ben vooral heel content met duidelijke e-learning die ik volgde: de video's van de 10 dagen SEO challenge zijn snel en duidelijk.
Marline MvKo Brands
Ik heb de 10 dagen SEO challenge gedaan en hier veel van geleerd en veel stappen gezet in het optimaliseren van de SEO van mijn webshop. Het platform is heel handig om je ranking in google voor de verschillende zoekwoorden te kunnen zien en je verschillende pagina's te optimaliseren.
Anouk Anouk's Creativity