SEO Platform van Nederland

Een SEO platform is een centrale omgeving waarbinnen kennis, tools en specialisten beschikbaar worden gesteld om meer organisch verkeer uit de zoekmachines naar de website te krijgen.

Lees of een SEO platform voor jou geschikt is

3 pijlers van een SEO platform

Kennis

Krijg aan de hand van talrijke praktische instructievideo’s, live evenementen, les modules, challenges, SEO Power sessies, klaslokalen, forum en meer een duidelijk beeld van SEO.

Tools

Hulpmiddelen of tools besparen tijd en geven de juiste inzichten.

 In een SEO platform komen data en analyse-, zoekwoorden-, linkbuilding-, technische-, samenwerkings-, planning- en communicatietools samen.

Specialisten

Copywriters, data analysten, CRO specialisten, linkbuilders, social media marketeers, designers en advertising specialisten staan klaar in het platform om jouw website of webshop naar het volgend level te tillen.

De kracht van een SEO platform zelf ervaren

Schrijf je in en ervaar het SEO platform 14 dagen gratis! Je zit nergens aan vast.

Is een SEO platform geschikt voor mij?

Een SEO platform is geschikt voor iedereen die zelf regie wil voeren en houden op de SEO werkzaamheden.

Een SEO platform is minder geschikt voor iedereen die de SEO werkzaamheden volledig uit handen wil geven.

In een SEO platform ben jij aan zet. Jij bepaalt aan de hand van de gegeven inzichten waar aan gewerkt wordt, wat het tempo is en aan welke groepsactiviteiten je gaat deelnemen.

 

Dit wil ik proberen!

Test het platform aan de hand van onze gratis SEO challenge in 10 dagen!

Met het platform van Marketing Madheads boeken we goede resultaten voor SEO en we roepen daarnaast regelmatig hulp in van een SEO en SEA specialist. Dit is super flexibel.
Edmund Timm Commercieel Directeur NEN
Alle beste online marketing tools op één plek. Super handig. Ook de kennis-sessies zijn leuk en leerzaam om te doen.
Juul Hoekstra Marketing & Sales Breakzy
We hebben onze SEO kennis vergroot aan de hand van het SEO platform. Nu we dit in huis hebben zijn we niet meer afhankelijk van consultants en boeken we betere resultaten"
Evert van Bergen Partner Suitup Now

Welke verschillen zijn er tussen een SEO platform en een SEO tool?

SEO tools zijn hulpmiddelen die noodzakelijk zijn om effectief aan hogere posities van een website te werken.

Een SEO platform heeft een bredere inzet. Een belangrijk onderdeel van een SEO platform zijn SEO tools, maar daarnaast zijn ook kennis en specialisten een essentieel onderdeel. 

Nog specifieker en een zeer authentiek onderscheid is te vinden in de communicatie. Real-time communicatie via chat, videostreaming, fora en klaslokalen vindt plaats binnen een platform en niet via een tool.

Probeer het platform gratis

Je zit nergens aan vast

Welke verschillen zijn er tussen een SEO platform en een SEO bureau?

Een SEO bureau is gericht op het uit handen nemen van de SEO werkzaamheden, waarbij het bureau hoofdzakelijk de regie voert van de werkzaamheden en daarmee verantwoordelijk is voor het eindresultaat.

Een gerenommeerd SEO bureau maakt gebruik van dezelfde SEO tools welke beschikbaar zijn in het SEO platform. Hieronder vallen onder andere ranktrackers, crawlers, scrapers, linkbuilding tools, zoekwoordentools en technische tools.
Via een SEO platform heb je zelf beschikking over de tools, waar dit bij een SEO bureau minder toegankelijk is.

Daarnaast heeft een bureau specialisten in huis op verschillende disciplines. Binnen een SEO platform zijn ook specialisten op alle disciplines in te schakelen.

Kennis wordt vaak beperkt gedeeld door een SEO bureau. Een bureau is daar minder op ingericht en minder bij gebaat. Via een platform is kennis via gerichte modules, live events, webinars en meer beschikbaar.

Wat kost het gebruik van het SEO platform van Marketing Madheads

De investering van het platform varieert. Het essential-pakket start al op € 35,00 per maand.

Hiermee krijg je toegang tot alle events, kennis en tooling waardoor je volledig je eigen zoekmachine optimalisatie via het platform kan organiseren.

Schrijf je in voor de gratis 10 dagen SEO challenge!