Content Marketing is het schrijven van dynamische content voor jouw website. Waar je eerder zoekwoorden schreef in statische en geoptimaliseerde teksten zorg je er nu voor dat je dynamische en aantrekkelijke content verspreid op een organische manier. 

 

Autoriteit met content marketing

Als je dit doet levert het je ook extra autoriteit op. Je schrijft teksten om uiteindelijk je autoriteit te verbeteren. Met de geoptimaliseerde teksten zal dit namelijk niet zo snel gebeuren. Het schrijven van unieke content wordt steeds belangrijker voor de ranking in Google. Nieuwsgierig? Lees hier meer over hoe dit elkaar beïnvloedt. 

 

 

Bloggen

Een blog of een vlog is een goede manier om aan je content marketing te werken. Een blog of vlog bevat altijd relevante informatie voor je zoekers. Als je een blog hebt kun je deze aanmaken op je website en ga je aan de slag met het genereren van unieke en relevante artikelen. Het is goed om onderin je blog een gerelateerde link te plaatsen zodat deze link op verschillende websites terecht komt als jouw blog gedeeld wordt. Op deze manier bouw je autoriteit op. 

 

 

Het inplannen van het maken van blogs en vlogs kan nog ingewikkeld zijn in je dagelijkse werkschema. Je bent er namelijk even mee bezig wil je dit goed doen! Een content kalender kan je helpen om dit te managen. Lees hier de 10 stappen voor een succesvolle content kalender.