Een goede manier om een betere autoriteit te krijgen is om je netwerk te vragen een link te plaatsen naar jouw website. Voordat je dit doet is het van belang om na te gaan of je partners zelf een goede autoriteit hebben zodat jouw eigen autoriteit zal stijgen. Hoe hoger de betrouwbaarheid van de partner die naar je website linkt, hoe hoger je eigen autoriteit zal zijn. Stel de betrouwbaarheid is laag, dan kun je beter geen link vragen. 

 

Betrouwbare links partners

Dit kunnen leveranciers, sponsors, vrienden en familie zijn. Ook de website van je partners kun je in ons online marketing platform controleren op autoriteit om te beoordelen of dit een betrouwbare link oplevert. Dit doe je door te kijken naar de Trustflow.

 

Andere manieren om je autoriteit te verhogen

Je kunt ook de autoriteit van je website verhogen door te starten met linkruil. Met deze manier wissel je backlinks uit met andere websites, om zo je autoriteit te verbeteren. Naast linkruil kun je ook de autoriteit van je website verhogen met web directories. Hier vraag je links op om de autoriteit van je website te verbeteren. Daarnaast is het inzetten van PR een goede optie voor het verhogen van de autoriteit.