Na het doorlopen van alle stappen van het zoekwoord onderzoek, heb je nu een ultieme zoekwoordenlijst klaarstaan voor jouw bedrijf. Met deze woorden heb je het fundament gevormd voor de hele SEO campagne. Deze zoekwoorden komen in verschillende stappen terug die je in ons online marketing platform kan volgen.

 

De zoekwoordenlijst in de ranktracker

Zo kun je in de ranktracker bijhouden wat jouw huidige posities zijn op de verschillende zoekwoorden en krijg je de zoekvolumes per maand. Zo weet je in één oogopslag welke woorden interessant zijn om verder te optimaliseren. Ook kan je de ranktracker gebruiken voor een zoekwoord brainstorm:

 

Handmatig: Hier kun je handmatig de door jouw bedachte zoekwoorden invullen. Het fijne is, dat het platform jouw ingevulde zoekwoord uitbreidt naar een longtail zoekwoord. Staan hier nog meer interessante woorden tussen? Deze kun je gemakkelijk toevoegen aan je lijst door op het plusje te klikken.

Suggesties: Vul hier een interessant zoekwoord in en het platform geeft jou allerlei suggesties omtrent dit woord waar ook veel op gezocht wordt in Google.

Huidige posities: Hier vind je alle zoekwoorden waar je op dit moment al mee scoort in Google. Neem deze lijst eens door om te kijken of er woorden tussen staan die interessant zijn om verder te optimaliseren. Let hierbij goed op de zoekvolumes!

Concurrenten: Niks is leuker dan een kijkje in de keuken nemen bij de concurrent. Door simpelweg de URL van de concurrent in te vullen, verschijnen in het platform alle zoekwoorden waar de concurrent op scoort. Wellicht dat hier nog interessante zoekwoorden tussen staan waar je jouw lijst mee aan kan vullen!

 

ranktracker