Allemaal in één platform

Het platform vertelt je precies wat je moet doen voor betere online marketing resultaten, vergroot jouw online marketing kennis en geeft je ook nog eens toegang tot de beste online marketing specialisten. Alles op één plek en heel flexibel.

Probeer gratis

Incl. SEO scan + adviesgesprek

Organic Accelerator Programma

Wil je zien hoe het werkt?

Dit is online marketing anno nu. Eén platform waarmee je online marketing zelf doet, of specialisten inschakelt om je te helpen.


De 25 beste tools ter wereld in één platform vertellen wat je moet doen

Marketing Madheads heeft de 25 voorkeurstools van online marketeers, geïntegreerd in één platform. Hier wordt de data uit deze tools gecombineerd en door vertaald naar concrete en behapbare verbeterpunten. Voor de organische vindbaarheid van jouw website analyseert het platform jouw concurrentie in de top 3 van Google en geeft het aan wat jij moet verbeteren om jouw website beter te laten scoren ten opzichte van deze concurrenten. Daarnaast zie je alle grafieken die je nodig hebt om al jouw resultaten te kunnen volgen. Kortom, alles wat je nodig hebt en je kunt direct aan de slag. 

Probeer gratis

Incl. SEO scan + adviesgesprek


Schakel hulp in van een specialist

Wil je jouw online marketing niet zelf doen of heb je extra begeleiding nodig? Dan kun je met één druk op de knop een online marketing specialist inschakelen om je te helpen, te coachen of om werk aan uit te besteden. In het platform heb je jouw vaste marketing strateeg vanuit Marketing Madheads als contact persoon. Heb je een Google Analytics vraag? We linken je in het platform aan een Google Analytics specialist. Overweeg je advertenties op Social Media te gaan doen? We koppelen je in het platform aan één van de social ad specialisten. Je kunt het zo gek niet bedenken. Hulp is altijd dichtbij en dit is maandelijks op- en af te schalen.

Meer weten?

Incl. SEO scan + adviesgesprek


Jouw online marketing kennis altijd up-to-date

Ben je nog wat minder goed in online marketing of weet je niet waar je moet beginnen? Ook geen probleem. Het platform omvat een uitgebreide e-learning omgeving met opleidingen in SEO, SEA en Social. Door de stappen in de e-learnings te volgen, til je jouw kennis naar het volgende niveau en ben je gelijk aan de slag met het verbeteren van jouw online marketing resultaten. Dit mes snijdt dus aan twee kanten. Daarnaast blijft alle kennis in het platform bewaard en up-to-date. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste online marketing ontwikkelingen en is het werk makkelijk over te dragen aan nieuwe collega’s. 

Probeer gratis

Incl. SEO scan + adviesgesprek

Hoe het werkt?

1. Maak een account aan

Maak een account aan en probeer het platform twee weken gratis.

2. Wij helpen je met inrichten

We helpen je op weg om het maximale uit jouw proefaccount te halen.

Wat vinden bedrijven die met ons werken?

Met het platform van Marketing Madheads boeken we goede resultaten voor SEO en we roepen daarnaast regelmatig hulp in van een SEO specialist. Dit is super flexibel.
Edmund Timm Commercieel Directeur NEN
Wil jij jouw kennis of dat van je collega's vergroten op het gebied van marketing, zodat je dit in huis houdt en niet afhankelijk? Neem dan contact op met Madheads. Veel kennis, toffe lui en no nonsense."
Evert van Bergen Partner Suitup Now
Echt aan te bevelen. Voor Livis hebben we hulp voor SEA en Social ads. SEO doen we zelf met het platform. Dit is super flexibel.
Joost Harmsma E-commerce manager Livis