allemaal in één platform

Eén platform met de meest geliefde features van de beste SEO en SEA tools op de markt. Wil je even sparren? Schakel dan met één druk op een knop een specialist in vanuit hetzelfde platform. Dat is pas handig.

Probeer gratis

Incl. SEO scan + adviesgesprek

Trust Flow

Wil je zien hoe het werkt?

Dit is online marketing anno nu. Eén platform waarmee je online marketing zelf doet, of specialisten inschakelt om je te helpen.


De 25 beste tools ter wereld in één platform

Online Marketing zonder online marketing tools, is als het bouwen van een huis zonder gereedschap. Dit gaat bijna niet. In Google Analytics vind je jouw data, in een ranktracker volg je jouw positie in Google en met tools zoals Majestic SEO meet je jouw autoriteit. Marketing Madheads heeft de 25 voorkeurstools van online marketeers, geïntegreerd in één platform. Hierbij moet je denken aan Google Analytics, Google Ads, Proranktracker, Google Keyword Planner, Semrush, Google My Business, Google Suggestions, Majestic SEO, Crawlers zoals Screaming Frog, SERPs for SEO en nog veel meer. Kortom alles wat je nodig hebt om jouw online marketing huis te bouwen.

Probeer gratis

Incl. SEO scan + adviesgesprek


Beste prijs kwaliteit verhouding

De 25 beste tools ter wereld, geselecteerd en geïntegreerd in één platform. Naast dat dit veel handiger is dan het aanschaffen van allerlei losse tools, is dit ook nog eens voordeliger. Je gebruikt immers alleen de meest gebruikte features uit al deze tools. Marketing Madheads combineert de data uit al deze verschillende tools en maakt hier concrete en behapbare verbeterpunten van. Voor SEO analyseert het platform jouw concurrentie in de top 3 van Google en geeft aan wat jij moet verbeteren ten opzichte van jouw concurrenten. Je kunt gelijk aan de slag.

Meer weten?

Incl. SEO scan + adviesgesprek


Even sparren met een specialist

Af en toe is het fijn om te sparren met een specialist of marketing strateeg. In het platform heb je jouw vaste marketing strateeg vanuit Marketing Madheads als contact persoon. Daarnaast kun je altijd een specialist inpluggen als je deze nodig hebt. Heb je een Analytics vraag? We linken je in het platform aan onze Analytics specialist. Overweeg je Social Ads te gaan doen? We koppelen je in het platform aan één van de social ad specialisten. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ben je nog wat minder goed in online marketing? Ook geen probleem. Door de stappen in de e-learnings te volgen, in combinatie met eventueel feedback van een specialist, til je jouw kennis naar het volgende niveau.

Probeer gratis

Incl. SEO scan + adviesgesprek

Hoe het werkt?

1. Maak een account aan

Maak een account aan en probeer het twee weken gratis.

2. Wij helpen je met inrichten

We helpen je op weg om het maximale uit jouw proefaccount te halen.

Wat vinden bedrijven die met ons werken?

Alle beste online marketing tools op één plek. Super handig. Ook de e-learning is leuk en leerzaam om te doen.
Juul Hoekstra Marketing & Sales
Wat een sprongen hebben wij gemaakt toen we met het platform van Marketing Madheads zijn gaan werken voor onze SEO. Keep up the good work!
Jerome Knoot Founder Marketing Bright
Jullie zijn SEO en SEA toppers en met jullie tool werken we gestructureerd aan betere plekken in Google. Heel erg gaaf!
Willem Pennings Vander Ventions