Start nu met 6 social posts per maand.

We hebben deze week tijd gereserveerd waarin Laura 10 projecten van 6 social posts per maand uit handen kan nemen. Zet het webinar nu in de praktijk en reserveer jouw plek voor € 178,- per maand. Kijk onderstaande video 👇

Ja, reserveer mijn plek

10 plekken beschikbaar

Organic Accelerator Programma

Kijk onderstaande video:

Dit houdt de aanbieding in:

  • Tijdens het webinar heb je geleerd hoe je organisch beter kan scoren op Instagram
  • Het kost echter wel tijd om iedere maand nieuwe posts te bedenken en live te zetten.
  • Daarom hebben we 10 startplekken gereserveerd, om 6 social media posts te laten maken per maand met de specialist die het webinar gegeven heeft. Hierdoor zorg je dat vanaf volgende week jouw tijdlijn gevuld wordt voor groei.
  • Reserveer nu  één van de 10 plekken voor het uitbesteden van jouw social media en maak een vliegende start..
  • Volg daarna in het platform van Marketing Madheads andere live events en e-learnings om bijvoorbeeld te starten met social media ads.
Reserveer een plek!

Beperkt aantal beschikbaar

Reserveer nu jouw plek

Reserveer jouw plek. Besteed 6 social media posts uit voor 178,- euro per maand door onderstaand formulier in te vullen en start volgende week. Dit is maandelijks opzegbaar

Wil je de learnings uit het webinar omzetten naar acties? Onderneem dan actie!

Je kent het vast wel: je hebt een mega-mooie planning voor alle leuke social media posts die je de komende tijd gaat plaatsen. Vrijdagmiddag staat gepland om de eerste in te plannen.. en dan.. telefoon. Een spoedje van een klant.. F*CK, weer geen post geplaatst (sorry voor het taalgebruik 🙈). Dat is toch jammer!

Daarom hebben we tijd vrijgepland om volgende week te starten met 10 projecten x 6 social media posts per maand

Op deze manier zorg je er tenminste voor dat jouw tijdslijn vanaf volgende week gevuld wordt met hoogwaardige posts voor groei. Hier hoef je dan niet meer naar om te kijken waardoor je jouw aandacht voor nu op andere zaken kunt zetten. Je zult zien, de effectiviteit van dit webinar zal drastisch toenemen! Mocht je het op gegeven moment zelf willen gaan doen? Dan kan dit altijd.

Plan mijn adviescall

10 timeslots beschikbaar

Veel gestelde vragen:

Hoe gaat dit in zijn werk?

We hebben de komende week tijd gereserveerd om te starten met 10 trajecten voor het uitbesteden en plaatsen van 6 social media posts per maand op jouw tijdlijn. Maandelijks maakt de specialist uit het platform een contentplan waarin bepaald wordt welke social media posts geplaatst gaan worden. Deze worden dan gemaakt en gedurende de maand op jouw tijdlijn geplaatst. Aan het einde van de maand ontvang je een kleine rapportage over de prestaties van de posts en wordt de planning gemaakt voor de nieuwe maand.

Zit ik verder nergens aan vast?

Nee, je kunt iedere maand weer opzeggen. Mocht je de specialist anders in willen zetten, dan kunnen we dit altijd voor je organiseren.

Is het bedrag van 178 euro per maand, inclusief of exclusief BTW?

Dit bedrag is exclusief BTW voor alleen Instagram. Als je het ook op Facebook wilt laten plaatsen, dan wordt het 267 euro per maand.

Ik ben nog geen klant en heb geen account op het platform van Marketing Madheads, kan ik dan ook gebruik maken van de aanbieding?

Zeker! Neem even contact met ons op. Dan regelen we een trial account en dan hebben we nog wel een paar leuke dingen voor je 😉.

Ik wil de specialist later inplannen. Kan dat ook?

Ja, dat kan maar dan loop je wel het risico dat de specialist net geen tijd heeft en dat je dus een andere krijgt. Mocht je dus op korte termijn kunnen, dan is ons advies om het nu te plannen.

Verdien ik de €178,- terug?

Wij zien dat je dit bedrag op twee manieren terugverdient. Aan de ene kant, bouw je voor de middelangetermijn aan meer volgers voor jouw bedrijf op Instagram. Aan de ander kant bespaar je tijd voor het maken van social posts die je dan weer ergens anders in jouw bedrijf kan inzetten

Ik wil mijn online marketing uitbesteden. Kan dat ook?

Zeker, als je meer begeleiding wilt, of de specialist in wilt zetten om meer zaken aan uit te besteden, dan kan dat ook. Neem dan contact met ons op want dan maken we gratis en vrijblijvend een online marketing plan voor jullie.

Al overtuigd?

Wij kunnen het, dus jij ook!

Wil je jouw kennis of dat van je collega's vergroten op het gebied van marketing, zodat je dit in huis houdt en niet afhankelijk wordt? Ga dan het platform van Marketing Madheads gebruiken. Veel kennis, toffe lui en no nonsense.
Evert van Bergen Suit up now
Alle beste online marketing tools op één plek. Super handig. Ook de e-learnings zijn leuk en leerzaam om te doen.!
Juul Hoekstra Breakzy
Wat een sprongen hebben wij gemaakt toen we met het platform van Marketing Madheads zijn gaan werken. Keep up the good work ;)
Jerome Knoot Founder Marketing Bright
Het is een leuke club die op de scheidslijn werkt van tooling en specialisme. Voor Joolz hebben ze in meerdere landen SEA en Social ads uitgerold.
Annelot Sorel E-commerce manager Joolz

Advies nodig?