"Mijn online marketing bureau? Geen idee wat ze doen"

Vijf problemen die we vaak horen, van bedrijven over hun online marketing bureau en wat je als opdrachtgever van een online marketing bureau kunt doen om dit te verbeteren. Ontvang de whitepaper.

marketing q&a
remarketing

Stuur mij de whitepaper in pdf.

En krijg de een bonusvideo gratis waarmee je in 10 minuten checkt of jouw online marketing bureau zijn werk doet.

It’s do or die..

Bij Marketing Madheads komen we het dagelijks tegen. Bedrijven die hun online marketing hebben uitbesteed en daar (eigenlijk) helemaal niet tevreden over zijn. “Ik heb mijn online marketing uitbesteed, maar wat doen ze eigenlijk” of “ik betaal iedere maand, maar ik zie niets gebeuren”. Dit horen we bijna dagelijks. Eigenlijk gek als je er over nadenkt, want online marketing pretendeert juist heel transparant te zijn; alles is te meten. Waarom lukt het veel online marketing bureaus dan toch niet om dit over te brengen op hun klanten? Komt dit omdat online marketing misschien toch iets minder transparant is dan dat we denken? Of ligt het aan de communicatie van het online marketing bureau? En wat kun je als opdrachtgever zelf doen om meer inzicht te krijgen?
In deze whitepaper, behandelen we vijf problemen met betrekking tot samenwerken met online marketing bureaus, die we bij Marketing Madheads voorbij horen komen. Daarnaast laten we je zien wat je kunt doen om dit op te lossen.

Stuur mij de whitepaper in pdf

+ Bonusvideo: "Check in 10 min het werk van jouw bureau"

En zo waar.. Zo kan het ook

In onderstaande video leggen we uit hoe je flexibel online marketing specialisten inzet met het platform van Marketing Madheads

Vragen over het platform van Marketing Madheads:

Hoe werkt het platform van Marketing Madheads?

Het is een platform dat online marketing tools, e-learning, live events en online marketing specialisten combineert. Alles op één plek! Het is dus helemaal aan jou wat je zelf doet en waar je hulp van specialisten voor inzet.

Ik weet niet precies welke specialisten ik nodig heb? Hoe kom ik hier achter?

Als je specialisten inschakelt uit ons platform, dan maken we samen een online marketing plan met je. Daarnaast heb je een vast aanspreekpunt vanuit Marketing Madheads die pro-actief met je meekijkt welke specialisten je nodig hebt.

Kan ik met mijn online marketing bureau stoppen en daarvoor jullie platform gebruiken?

Zeker, neem dan even contact met ons want we willen voorkomen dat er zaken op de grond vallen. We maken dan gratis een plan voor je om te zorgen dat online marketing activiteiten goed geborgd worden.

Wat is het verschil tussen jullie en een online marketing bureau?

Wij zijn een platform met freelance specialisten die je gemakkelijk op- en af kunt schalen. Communicatie met de specialisten loopt in het platform via chat en video. Specialisten rapporteren in en gezamenlijke chat omgeving over hun voortgang. Het voordeel van onze propositie is dat we specialisten alleen inzetten als je ze nodig hebt, terwijl je bij een online marketing bureau ook vaak betaald als je ze niet nodig hebt. Ook kun je gemakkelijk zelf onderdelen van jouw online marketing oppakken met de tooling en e-learning in het platform waardoor de kosten naar beneden gaan.

Stel je voor, ik wil het op een gegeven moment mijn eigen online marketing gaan doen? Kan dat dan?

Zeker! Dan dragen de specialisten geleidelijk werk aan je over terwijl jij jezelf opleidt met onze e-learnings en tooling. Het schakelen tussen zelf doen en uitbesteden is precies ons concept.

Stel je voor, ik wil online marketing helemaal niet zelf doen? Kan dat dan?

Zeker! Dan houden we de specialisten gewoon betrokken. Vanuit Marketing Madheads houden we wel in de gaten of het echt nodig is om specialisten aan boord te houden. Als dit tijdelijk bijvoorbeeld niet nodig is, dan adviseren we je om de specialist tijdelijk af te schalen om kosten te drukken.

Komen jullie ook langs bij mij op kantoor?

Nee, wij werken primair op afstand maar hé.. we zitten al een behoorlijk eind in de 21ste eeuw😉

Kan ik de specialisten ook bellen

Ja dat kan, maar de communicatie loopt wel primair via de chat in het platform. Op deze manier blijft ieder teamlead betrokken en kunnen we de voortgang in de gaten kan houden.

Werken jullie met vaste contracten?

Nee, natuurlijk niet. We zijn gekke Henkie niet. Het is maandelijks opzegbaar.

Wanneer past een online marketing bureau beter voor mij?

Als je zelf niets van online marketing af wilt weten + als je graag maandelijks een rapportage en plan krijgt van jouw vaste contact persoon + als je graag hebt dat deze contact persoon bij je op de koffie komt + als je het niet erg vind om te betalen voor uren die niet nodig zijn.

Wij kunnen het, dus jij ook!

Wil je jouw kennis of dat van je collega's vergroten op het gebied van marketing, zodat je dit in huis houdt en niet afhankelijk wordt? Ga dan het platform van Marketing Madheads gebruiken. Veel kennis, toffe lui en no nonsense.
Evert van Bergen Suit up now
Alle beste online marketing tools op één plek. Super handig. Ook de e-learnings zijn leuk en leerzaam om te doen.!
Juul Hoekstra Breakzy
Wat een sprongen hebben wij gemaakt toen we met het platform van Marketing Madheads zijn gaan werken. Keep up the good work ;)
Jerome Knoot Founder Marketing Bright
Het is een leuke club die op de scheidslijn werkt van tooling en specialisme. Voor Joolz hebben ze in meerdere landen SEA en Social ads uitgerold.
Annelot Sorel E-commerce manager Joolz

Stuur mij de whitepaper in pdf en krijg gratis bonusvideo