Vliegende start!

Het fundament van zoekmachine optimalisatie (SEO) start met een zoekwoorden analyse, waarbij je op zoek gaat naar relevante zoekwoorden voor jouw business. Het analyseren van zoekwoorden is leuk, maar ook uitdagend en arbeidsintensief. En hoe weet je of je uiteindelijk ook alle woorden wel hebt?

 

Brainstorm, gebruik een keywordplanner of schaduw je concurrenten. Met deze stappen kun je zelf al een heel eind komen! In onze kennisbank kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om helemaal zelf aan de slag te gaan met jouw zoekwoorden analyse.

 

Daarnaast hebben wij een platform ontwikkeld waarmee we jou een handje kunnen helpen. Dit is een alles-in-één oplossing met kennis, tooling en specialisten. Zo heb je alles bij de hand om zelf een professionele zoekwoorden analyse te doen!

Meer leren over het doen van een zoekwoorden analyse?

Ellis legt je graag alles uit over het doen van een zoekwoorden analyse of over hoe je de beste content kan maken voor SEO. Iedere week kun je gratis deelnemen aan haar webinars.

Marketing Madheads; toffe lui, veel kennis, no nonsens. Het platform werkt uitstekend om zelf aan de slag te gaan met SEO. Het doen van een zoekwoorden onderzoek wordt hiermee een eitje.
Evert van Bergen Partner Suitup Now
Met het Platform van Marketing Madheads boeken we goede resultaten voor SEO en we roepen daarnaast regelmatig hulp in van een SEO specialist. Dit is super flexibel
Edmund Timm Commercieel directeur NEN
Wij hebben grote sprongen gemaakt met onze SEO toen we met het Platform van Marketing Madheads zijn gaan werken. Keep up the good work!
Jerome Knoot Founder Marketing Bright

Dit is online marketing anno nu. Een platform waarmee je online marketing zelf doet, maar ook specialisten inschakelt als je er niet uitkomt.

Ik wil meer leren over SEO

Stuur mij het e-book ‘Winnen met SEO’.